Gründer og utvikler med passion for ny teknologi

Mitt navn er Sivert, er 26 år gammel og har en lidenskap for prosjekter som står for noe. Jeg har jobbet som utvikler og med filmproduksjon siden 2018. Jeg har siden den gang gjennomført over 50 prosjekter, alt fra større nettsider og applikasjoner, til flere timers lange kurs og reklamefilmer.

Livet mitt som gründer startet i 2017, og det har vært en lærerik reise med mange opp- og nedturer. Jeg har opplevd den unike utfordringen og tilfredsstillelsen av å starte fire forskjellige selskaper, pitchet våre visjoner til anerkjente investorer, og høstet uvurderlig lærdom fra de som har gått denne veien før meg. Hver eneste utfordring og hinder jeg har møtt har bidratt til å forme meg som en mer motstandsdyktig og innsiktsfull gründer.

I 2018 dykket jeg inn i det spennende landskapet av full stack utvikling og UI/UX design. Over de siste fem årene har jeg perfeksjonert mine ferdigheter og kunnskap i feltet. Jeg har jobbet med alt fra design og utvikling av enkle nettsteder til mer komplekse systemer, balansert teknisk dyktighet med designinnsikt for å bygge løsninger som er funksjonelt robuste og estetisk tiltalende.

Videre, min lidenskap for film og redigering, som startet i 2008 med min første GoPro, har utviklet seg til å bli en betydelig del av mitt yrke. Med et bredt spekter av prosjekter og over hundre produserte videoer, har jeg benyttet dette kreative utløpet til å formidle ideer på en visuelt engasjerende måte. Enten det er kursvideoer eller reklamefilmer, mine produksjoner fortsetter å engasjere og informere publikum på en unik og personlig måte.

Ta kontakt med meg

Ta kontakt her hvis du lurer på noe.

Jobb

 1. Selskap
  Temper Media
  Rolle
  CTO
  Dato
 2. Selskap
  Helse og prestasjon
  Rolle
  CTO
  Dato
 3. Selskap
  HiSales
  Rolle
  CTO
  Dato
 4. Selskap
  Jessen Media
  Rolle
  Frilanser
  Dato
 5. Selskap
  Temper
  Rolle
  CEO
  Dato
Min CV