Daglig leder og gründer med en ambisiøs driv

Mitt navn er Peter, er 25 år gammel, og har en stor interesse for å drive prosjekter fremover. Jeg har vært gründer siden 2017, og har i løpet av denne tiden ledet og implementert en rekke forskjellige prosjekter, alt fra oppstart av nye selskaper til å utvikle innovative produkter og tjenester.

Min reise som gründer startet i 2017, da jeg tok de første usikre stegene inn i en verden som jeg skulle komme til å elske. Det har vært en utrolig lærerik opplevelse fylt med mange høydepunkter, men også med en rettferdig andel utfordringer. Men, hver eneste utfordring har ikke bare vært et hinder, men også en mulighet for vekst og læring. Fra å møte motgang og overkomme hindringer, har jeg formet meg selv som en mer erfaren og innsiktsfull leder.

Gjennom årene har jeg hatt gleden av å grunnlegge og utvikle to selskaper, begge preget av innovasjon, ambisjon, og en vilje til å utfordre status quo. Jeg er stolt over hva vi har oppnådd, og de utfordringene vi har overvunnet har styrket min evne til å takle komplekse problemer og ta beslutninger under press. Over de siste årene har jeg drevet fram flere suksessrike initiativer, og har jobbet tett med alle aspekter av virksomheten, inkludert utvikling, markedsføring, og strategisk planlegging.

Jeg har også vært konferansier for BI sitt arrangement «Road show», noe som ga meg en unik plattform til å formidle mine ideer og lære av andre ledere i bransjen. I tillegg har jeg vært med på å utvikle Handelshøyskolen BI sin startup-avdeling, noe som har gitt meg muligheten til å påvirke og inspirere fremtidige gründere. Jeg har alltid elsket å jobbe med mennesker, og jeg tror sterkt på viktigheten av et sterkt team og samarbeid. Jeg er lidenskapelig opptatt av å skape noe nytt og innovativt, og det å se ideene mine bli til virkelighet har vært utrolig tilfredsstillende.

Ta kontakt med meg

Ta kontakt her hvis du lurer på noe.

Jobb

 1. Selskap
  HiSales
  Rolle
  Kommunikasjon
  Dato
 2. Selskap
  Temper Media
  Rolle
  CEO
  Dato
 3. Selskap
  Helse og prestasjon
  Rolle
  Produksjon
  Dato
 4. Selskap
  Temper
  Rolle
  Forretningsutvikler
  Dato
 5. Selskap
  BI-startup
  Rolle
  Koordinator og coach
  Dato
Min CV