To ambisiøse gründere

Siden 2018 har drømmen vært å skape noe kult. Vi er på godt vei, men langt fra mål. Her kan du lese litt om oss og våre tidligere prosjekter.

Coachable AS

I 2018 begynnte ideen om å starte sin egen bedrift. Coachable ble stiftet i 2019 og var en enkel kursplattform hvor vi solgte kurs vi hadde produsert selg.

Byttet navn til Temper

I 2019 ble Coachable til Temper og vi bestemte oss for å lage Norges beste kursplattform for trening, idrett og mentalitet. Vi samlet Norges fremste utøvere og ekspert.

Lanserte Helse og prestasjon

Sammen med Markus Haugen startet vi Helse og prestasjon AS. En kunnskapsbasert kursplattform for folk som ønsker å ta helsen og treningen sin seriøst.

Lanserte Temper Media

Gjennom de andre bedriftene våre hadde vi allerede produsert mer innhold og flere nettsider enn flere store mediehus, og vi bestemte oss for å lansere Temper Media.

Litt om vår reise som to unge gründere

Under kan du lese litt om reisen vår frem til nå. Den har vært preget av både oppturer og nedturer, og utrolig mye lærdom.

Vennskap og samarbeid

Tilbake i 2018 møttes Sivert og Peter på personlig trener studiet. Sivert og Peter engasjerte hverandre og skapte et kraftig bånd gjennom sin lidenskap rundt trening, helse og teknologi. De pushet hverandre på trening og hjalp hverandre med studier.

Siden den gang har de jobbet sammen på mange spennende prosjekter og har startet opp tre bedrifter. Den dag i dag driftes Helse og Prestasjon AS og Temper Media AS for fullt, mens Temper plattformen er under utvikling.

2018 - Coachable AS

Starten på gründerreisen

Under personlige trener studiet endte vi opp med å sitte for oss selv og planlegge. Vi fant fort ut at vi hadde samme driv og entreprenørskapsmentalitet og startet Coachable AS.

Kurs innen trening og mentalitet.
Vi lagde vårt eget kurs innen trening og mentalitet. Sivert satt opp nettsider, landingssider, betalingsløsninger og kursplattform, mens Peter jobbet med salgsscript, markedsføring og kursinnhold.
Inn i det Amerikanske markedet.
Kurset ble lansert i det Amerikanske markedet og vi hadde såvidt startet markedsføringen før Covid-19 kom og satte stopper for fremdriften. Vi måtte tenke nytt.
Product screenshot

2021 - Temper AS

Norges nye treningsplattform

Lær av de beste, med de beste. Temper var en komplett treningsplattform med kurs laget av de aller fremste i sin bransje og bransje.

17 kurs
med 15 forskjellige ekspert. Alt fra norgesmestere og verdensmestere til verdensrekordholdere. Plattformen fikk også flere tusen visninger og medieomtaler, med intervjuer av blant annet Treningsindustrien, Finansavisen og Drammenstidene.
Bootstrapet fra start.
Man kan trygt si at Temper ble bygget fra bunnen av med en god kombinasjon av svette, tårer og en enorm innsats. Ikke bare fra oss, men også fra våre coacher!
Product screenshot

2022 - Helse og prestasjon AS

Niche plattform med ekspert

Er målet ditt å komme i form? Gå ned i vekt? Økt muskelmasse – eller bare føle deg bedre? Da er helseogprestasjon.no stedet for deg.

Kursplattform med masse integrasjoner.
Helseogprestasjon.no er en kursplattform som gir brukerne er behagelig og sømløs brukeropplevelse. Den har også tilkoblet automatiserte epostsekvenser, leadmagnets, betalingsløsninger og mye mer.
Kurs, verktøy, quizer og maler.
Det er en kunnskapsbasert plattform ment for å gi kursdeltakere en god brukeropplevelse. Videoene er preget av høy kvalitet og gode animasjoner.
Product screenshot

2022 - Temper Media AS

Eksperter på synlighet

Et mediehus som brenner for å hjelpe bedrifter synligjøre seg. Vi hjelper bedrifter nå ut til og bli kontaktet av sine kunder på en effektiv måte.

Ungt byrå med store ambisjoner.
Vi er et ungt mediabyrå med store ambisjoner om å bli Norges beste. Vi har allerede produsert mer innhold og flere nettsider enn flere store mediehus, og vi har bare såvidt begynt.
Prosjekter som betyr noe.
Vi står veldig for prosjekter som betyr noe og spesielt innen helse sektoren. Vi har ekspert kompetanse i denne bransjen og har allerede produsert flere nettsider og kursplattformer her.
Product screenshot