To ambisiøse gründere

Siden 2018 har drømmen vært å skape noe kult. Vi er på godt vei, men langt fra mål. Her kan du lese litt om oss og våre tidligere prosjekter.

Coachable AS

I 2018 begynnte ideen om å starte sin egen bedrift. Coachable ble stiftet i 2019 og var en enkel kursplattform hvor vi solgte kurs vi hadde produsert selg.

Byttet navn til Temper

I 2019 ble Coachable til Temper og vi bestemte oss for å lage Norges beste kursplattform for trening, idrett og mentalitet. Vi samlet Norges fremste utøvere og ekspert.

Lanserte Helse og prestasjon

Sammen med Markus Haugen startet vi Helse og prestasjon AS. En kunnskapsbasert kursplattform for folk som ønsker å ta helsen og treningen sin seriøst.

Lanserte Temper Media

Gjennom de andre bedriftene våre hadde vi allerede produsert mer innhold og flere nettsider enn flere store mediehus, og vi bestemte oss for å lansere Temper Media.

Hjelp til ditt neste prosjekt?

Vi elsker å møte andre ambisiøse mennesker som har lyst til å skape noe kult. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vennskap og samarbeid

Tilbake i 2018 møttes Sivert og Peter på personlig trener studiet. Sivert og Peter engasjerte hverandre og skapte et kraftig bånd gjennom sin lidenskap rundt trening, helse og teknologi. De pushet hverandre på trening og hjalp hverandre med studier.

Siden den gang har de jobbet sammen på mange spennende prosjekter og har startet opp tre bedrifter. Den dag i dag driftes Helse og Prestasjon AS og Temper Media AS for fullt, mens Temper plattformen er under utvikling.