Temper er under teknologisk utvikling

Vårt mål i Temper er alltid å overlevere på tjenestene vi leverer. Vi har tatt til oss alle tilbakemeldinger og har startet videreutviklingen av Temper. Velkommen tilbake til ditt beste treningsverktøy.

Gamisifering av trening

Temper skal være et verktøy du enten tar med deg på trening eller bruker hjemme. Det skal være et sted hvor teknologi, kunnskap og trening møtes. For å få til dette må vi hele tiden utvikle oss og være i forkant av teknologien. Vi har derfor startet en omfattende utvikling av Temper.

Vi i Temper har alltid hatt en større visjon om å hjelpe folk ut i trening ved hjelp av kunnskap og gode verktøy. Dette er noe vi dessverre følte vi ikke fikk til med den gamle versjonen av Temper. Men vi er veldig stolte av hva vi fikk til og alle coachene som bidro til å skape Norges nye treningsplattform. Det er dette som legger til rette for videreutviklingen av Temper.

Med Norges fremste utøvere
Eksperter
Eksponeringer og visninger
Flere tusen
Utviklet fra bunn uten ekstern hjelp
Bootstrappet

Bli med på Temper 2.0

Ønsker du å ta del i utviklingen av Temper 2.0? Vi er alltid på utkikk etter flinke mennesker som ønsker å hjelpe andre.

Alt du trenger på ett sted

Det er tidlig å si konkret hva Temper 2.0 kommer til å bli, men vi har flere spennende planer. Noen av funksjonen vi ser på er..

Ai teknologi
Temper 2.0 vil benytte kunstig intelligens (AI) for å forbedre brukeropplevelsen og skape en mer personlig tilpasset treningsopplevelse.
Integrerte verktøy
For å kunne tilby en komplett treningsopplevelse vil Temper 2.0 integrere en rekke verktøy og funksjoner som vil hjelpe deg med treningen.
Egen app
Med appen vil du kunne ha tilgang til alle funksjonene og verktøyene i Temper 2.0 når som helst, hvor som helst.
Komplett plattform
Fra personlig tilpassede treningsprogrammer, integrerte verktøy for måloppnåelse og progresjon, til samarbeid med eksperter og utøvere.
Spesialtilpasset
Vår AI-teknologi sammen med våre eksperter vil sikre at du får den beste veiledningen som er tilpasset dine behov og mål.
I samarbeid med eksperter
Informasjonen og veiledningen du får gjennom plattformen er basert på vitenskapelig kunnskap og erfaring fra de beste i bransjen.

Fremtidens treningsplattform

Hva var Temper?

Litt om Temper 1.0

Temper var et sted hvor Ola og Kari normann kunne lære om trening, idrett, kosthold, mentalitet og mye mer fra Norges fremste utøvere og eksperter. Det kan sammenlignes med Netflix, bare for trening.

Bootstrapet startup.
Hardt arbeid over en lengre periode med lite søvn og knapp økonomi, alt for et større mål. Dette gjelder ikke bare oss, men også coacher og samarbeidspartnere. Vi er veldig stolte over hva vi fikk til sammen.
Utviklet med de nyeste teknologiene.
Temper plattformen ble laget med React JS og Firebase, samme programmeringspråk som Facebook, Instagram og Netflix. Dette gjør at vi kan plattformen kunne skaleres og å håndtere tusenvis av brukere.
Produsert hundrevis av videoer.
Vi lærte oss filmproduksjon og produserte over 100 videoer og reklamefilmer, itilegg til tusenvis av grafiske elementer. Med denne erfaringen har vi produsert mer innhold enn flere store mediebyråer.
Håndplukkede coacher og ekspert.
På Temper kunne du finne 15 kurs fra over 10 forskjellige utøvere og ekspert. Alle coachene har lang erfaring og er blant de beste i bransjen. Flere var Norgesmester og på toppen av sitt felt på verdensbasis.
Tusenvis av eksponeringer.
Temper fikk tusenvis av eksponeringer og visninger på sosiale medier og i nyhetsbildet.Engasjementet var stort, men konverteringsraten var ikke like høy som ønsket.
Medieomtaler.
Temper ble intervjuet av flere medier, inkludert Treningsindustrien som skrev artikkelen "Vil bygge bro mellom fysisk og mental trening". Peter ble også intervjuet av Finansavisen og Drammens Tidende, samt deltokk på Norges tøffeste (NRK).

Enkelt forklart

Kursplattform for trening

Plattformen vår var sterkt inspirert av Netflix' layout og UI/UX-design, og tilbød en intuitiv brukeropplevelse. Brukerne kunne enkelt navigere gjennom kursene, med en tydelig oversikt over fremdriften i hvert enkelt kurs. Vi presenterte også et utvalg engasjerende videoer innenfor en rekke temaer. En "Coacher"-funksjon gjorde det mulig for brukerne å lære mer om kurslederne. På brukerprofilen kunne de enkelt justere abonnement og profilinnstillinger.

Lansert
2021
Brukere
100+
Videoer
100+
Kurs
17

Utvalgte

Kurs trailere

Med tilsammen 17 kurs innen forskjellige idretter og helse-relaterte temaer med hver sin kurs trailer, har vi valgt ut noen av de vi likte best.